Warning: Creating default object from empty value in /home/nauticam/public_html/modules/mod_random_image/helper.php on line 85
logo_petit_new.jpg
Pilothouse 755

Pilothouse 755: Tot el que necessites

L'embarcació Quicksilver Pilothouse 755 està pensada per a escapar amb la família o els amics. A més, ofereix el millor equipament per la pesca, com per exemple una zona per preparar l'am, una presa d'aigua de mar per baldejar, un cofre amb bomba d'achique per al peix i sistema de rentat de parabrises. També hi ha un confort adicional a la cabina al afegir una gran escotilla al sostre i finestra lateral, una taula per menjar, cortines de cabina i nevera. Dins la banyera, dos seients plegables, una taula, dutxa i coltxonetes de proa.

Seguretat
La Pilothouse 755 és la única de la seva classe que ofereix un paquet electrònic per a un doble pont exterior amb funda protectora. Un molinet elèctric elimina la tensió de l'àncora, i també la hèlice de proa facilita les maniobres per atracar.

Comoditat
Hi ha una gran facilitat de moviment a bord, i un pack confort opcional proporcionarà grans comoditats tals com coltxonetes de proa, taula, nevera i dutxa de banyera.

Pesca 
Aquí és on l'Embarcació Pilothouse 755 brilla amb llum pròpia, oferint el millor equipament. Un pack de pesca amb un sistema de viver prèmium, bomba d'achique en cofres de pesca, portacanyes adicionals i moltes coses més. Prou equipat per als pescadors més entusiastes. Prou sòlid com per garantir un excel.lent cap de setmana de pesca. Per què renunciar-hi quan es pot tenir-ho tot?

Estiba
Perquè l'estiba sigui eficient, ha de ser abundant però mai intrusiva. Els dissenyadors han integrat una gran quantitat de detalls pràctics per a facilitar l'estriba de tots els equips de pesca i oci.

 

phoca thumb l 755 ph 1p

 

ESPECIFICACIONS Pilothouse 755
Eslora exterior 7,39 m
Eslora del Casc 6,99 m
Manga exterior 2,79 m
Alçada lloc de govern 2,83 m
Potència Màxima 250 hp (186 kW)
Calat 0,50 m
Dipòsit d'Aigua 82 l (opcional)
Capacitat del dipòsit de combustible 300 l
Tipus de dipòsit de combustible Integral
Alçada de l'embarcació 2,83 m
Pes de l'embarcació 1800 kg (solo casco) 
Capacitat màxima de persones 8
Categoria CE C