Warning: Creating default object from empty value in /home/nauticam/public_html/modules/mod_random_image/helper.php on line 85
logo_petit_new.jpg
Pilothouse 675

CAPTUR Pilothouse 675: Un dia perfecte a l'aigua

Busques una barca que ofereixi tant un alt rendiment com un preu atractiu? La 675 Pilothouse disposa d'un disseny de banyera creat de forma intel·ligent per a un millor confort i amb l'espai perfecte per l'oci i la pesca. Té una potència màxima de 200 CV i també es pot arribar fàcilment a una velocitat de 25 nusos. La nostre edició SMART combina perfectament opcions de cabina, banyera i pesca per a les teves necessitats. Aquesta embarcació s'adaptarà perfectament al teu estil de vida.

Seguretat
La posició de comandament ofereix una visibilitat de 360º, plataformes de bany que faciliten als amics i familiars entrar i sortir de forma fàcil i segura, també compta amb un molinet opcional que ofereix un control adicional durant les maniobres d'atracament.

Comoditat
La comoditat és el nostre objectiu. A la cabina hi ha espai per anar assegudes fins a cuatre persones, i també hi inclou un llit per a dues persones. A fora, un ample passadís a estribor que permet un fàcil accés a la proa i una porta corredissa a la cabina que ofereix una ràpida accecibilitat a la resta de l'embarcació.

Estiba

La 675 Pilothouse combina el sentit de l'amplitud i la llibertat sense sacrificar les opcions per a l'estiba. Les canyes de pescar, per exemple, hi caben perfectament dins els cofres previstos sota el terra. També hi ha àmplis armaris sota la cuina per guardar tot tipus d'objectes i espai adicional sota el llit i els seients de la banyera. 

Edició SMART

 L'edició Smart inclou totes les opcions més sol·licitades per els nostres clients. Disposa d'accessoris de pesca adicionals: sistema de viver per a mantenir viu l'am, manguera de baldeig d'aigua salada i 2 portacanyes adicionals a la cabina amb una escotilla al sostre, un llit i cortines de cabina. També ofereix un confort extra a la banyera amb 2 seients plegables i una taula. A més a més, amb l'edició SMART obtindràs una mitjana d'estalvi de fins al 10-15% sobre el preu d'aquestes opcions demanades per separat.

 

phoca thumb l 675 ph 7p

 

ESPECIFICACIONS PILOTHOUSE 675 
Eslora exterior 6,55 m
Eslora del Casc 6,3 m
Manga exterior 2,54 m
Alçada lloc de govern 2,27 m
Potència Màxima 200 hp (147 kW)
Calat 0,53 m
Dipòsit d'Aigua 32 l
Capacitat del dipòsit de combustible 200 l
Tipus de dipòsit de combustible Integral
Alçada de l'embarcació 2,79 m
Pes de l'embarcació 1585 kg
Capacitat màxima de persones 7
Categoria CE C