Warning: Creating default object from empty value in /home/nauticam/public_html/modules/mod_random_image/helper.php on line 85
logo_petit_new.jpg
Pilothouse 640

Weekend 640 PH: El següent nivell

Si la pesca és la passió que et mou, la Quicksilver 640 Pilothouse va ser creada per a tu. Una gran banyera incorpora seients desmuntables al mirall de popa que proporcionen encara més espai durant la pesca, a més incorpora un viver d'esquer viu equipat amb bomba elèctrica per a la circulació de l'aigua de mar. La Weekend 640 Pilothouse portarà el teu diversió i la teva afició a un següent nivell.

Seguretat
Per ajudar-te a fer una gran expedició de pesca, els dissenyadors de la Weekend 640 Pilothouse han prestat molta atenció a la seguretat.Des de les llums de navegació per a una senyalització clara fins als passamans a la proa i la conveniència d'una sòlida escala de bany i un molinet elèctric que permet un fondeig senzill i sense preocupacions, no ha passat res per alt.

Comoditat
Passar un bon cap de setmana pescant no significa haver de patir incomoditats. Una cabina ben airejada i lluminosa, llits dobles i una taula de pícnic amb abundant espai útil en coberta, trobaràs tants detalls ben pensats que no voldràs baixar a terra.

Versatilitat
Perfecte per a una persona. Ideal per a dos. La Weekend 640 Pilothouse ofereix més que l'oportunitat de pescar de debò - garanteix una experiència de pesca increïble. Des d'un viver d'esquer viu amb circulació d'aigua salada fins a la taula de pícnic i una cuina per preparar les captures del dia, cap altra embarcació de pesca pot comparar amb aquesta.

Estiba
Oblida el desordre. Aquesta és la raó per la qual la Weekend 640 Pilothouse inclou una multitud de compartiments d'estiba, inclosos els suports per a les canyes de pescar i un pou d'àncora. Mai t'hauràs sentit tan ben organitzat.

 

640_PH_1

 

ESPECIFICACIONS WEEKEND 640 PH
Eslora exterior 6,52 m
Eslora del Casc 6,29 m
Manga exterior 2,54 m
Alçada lloc de govern 2,18 m
Pes màxim del motor 195 kg
Pes mínim del motor 100 kg
Longitud eix motor L
Potència Màxima 135 hp (99,29 kW)
Potència recomanada 90 hp (66,20 kW)
Calat 0,47 m
Capacitat del dipòsit de combustible 135 l
Tipus de dipòsit de combustible Integral
Alçada de l'embarcació 2,65 m
Pes de l'embarcació 1000 kg
Capacitat màxima de persones 6
Categoria CE C