Warning: Creating default object from empty value in /home/nauticam/public_html/modules/mod_random_image/helper.php on line 85
logo_petit_new.jpg
Weekend 640 OB

Weekend 640 OB: El moment de dedicar seriosament a la pesca

Per al pescador de cap de setmana a qui li agrada practicar la seva afició amb més d'un toc de comoditat. Prou espaiós com per passar un bon dia de pesca a coberta, espai abundant en l'interior en el cas que faci mal temps. Prepara un menjar calent, gaudeix d'un descans merescut i recorda les millors accions del dia amb els amics.

Seguretat
La seguretat no és simplement un detall d'últim moment en la Weekend 640, és una part integral de l'embarcació. Una cabina ben ventilada i lluminosa, zones d'estiba discretes, pou d'àncora, llums de navegació, pràcticament cada element s'ha guanyat el seu lloc gràcies a les seves inherents funcions de seguretat.

Comoditat
Si et prens seriosament la pesca i la relaxació, apreciaràs la Weekend 640. Equipat amb una gran taula de menjador convertible, un sistema d'aigua pressuritzada de 50 L, dutxa en coberta, llits dobles i una cuina equipada amb fogó així com pica i aixeta, té més similitud a un apartament flotant que a un vaixell de pesca. A més, un molinet elèctric i un seient de pilot ajustable converteixen a l'acció de treure el peix de l'aigua en l'únic esforç.

Versatilitat
Ben equipat i airejat, la Weekend 640 combina la capacitat i la comoditat sense fer cap concessió. Tant si s'utilitza per escapades d'un dia com si s'utilitza per a pernoctar o per passar un cap de setmana complet, el Weekend 640 satisfà totes les necessitats amb escreix.

Amb motor foraborda - àgil i fàcil de mantenir També amb pre-muntatge Verado.

Estiba
Aquests caps de setmana plens de diversió necessiten molts extres. Aquesta és la raó per la qual la Weekend 640 inclou una multitud de compartiments d'estiba, inclosos els suports per canyes de pescar i un pou d'àncora. Simplement l'estiba no serà un problema.

 

640_OB_2

 

 

ESPECIFICACIONS WEEKEND 640 OB
Eslora exterior 7,3 m
Eslora del Casc 6,48 m
Manga exterior 2,54 m
Alçada lloc de govern 2,14 m
Pes màxim del motor 231 kg
Pes mínim del motor 170 kg
Longitud eix motor XL
Potència Màxima 135 hp (99,29 kW)
Potència recomanada 115 hp (84,58 kW)
Calat 0,49 m
Dipòsit d'Aigua 50 l
Capacitat del dipòsit de combustible 135 l
Tipus de dipòsit de combustible Integral
Alçada de l'embarcació 2,63 m
Pes de l'embarcació 1400 kg
Capacitat màxima de persones 6
Categoria CE C