Warning: Creating default object from empty value in /home/nauticam/public_html/modules/mod_random_image/helper.php on line 85
logo_petit_new.jpg
Pilothouse 605

NOVA! 605 Pilothouse: Gran valor i més diversió

Si ets un apassionat o apassionada de la pesca, aquesta és la teva barca! La nova Quicksilver Pilothouse 605 compta amb una banyera més gran del que és habitual i una potència de fins a 115CV. És una opció excel lent per al pescador entusiasta.

Seguretat
Els passadissos cap a babor i estribor proporcionen un accés ràpid a totes les àrees de l'embarcació. Un molinet de proa permet que les maniobres de fondeig siguin més fàcils que mai. Un gran finestral de popa amb una visibilitat de 360º et permet tenir el control de tota situació i també el cuadre de comandament és més gran que la majoria de la seva gamma, i ofereix espai per a la instal·lació de tot tipus d'instruments electrònics. 

Comoditat
Et pots protegir de les adversitats del temps dins la cabina, amb seients per a dues persones. La banyera també és converteix amb facilitat en una "dinette" on et relaxaràs a l'aire lliure.

Pesca 
Podràs guardar fins a sis canyes sota "coaming caps" o a cualsevol cofre segur sota el pis de l'embarcació. 

Estiba
L'espai es maximitza mitjançant un enginyós sistema d'estiba que inclou un pou d'àncora situat en un lloc convenient amb una politjó de proa que facilita la baixada i hissada de l'àncora, a més d'uns suports per a les canyes de pescar. També podràs guardar la pesca al viver d'esquer viu amb bomba elèctrica per a la circulació de l'aigua salada.

 

1

 

ESPECIFICACIONS PILOTHOUSE 605 
Eslora exterior 5,75 m
Eslora del Casc 5,5 m
Manga exterior 2,54 m
Alçada lloc de govern 2,27 m
Potència Màxima 150 hp (110 kW)
Calat 0,46 m
Capacitat del dipòsit de combustible 160 l
Tipus de dipòsit de combustible Integral
Alçada de l'embarcació 2,7 m
Pes de l'embarcació 1345 kg
Capacitat màxima de persones 6
Categoria CE C