Warning: Creating default object from empty value in /home/nauticam/public_html/modules/mod_random_image/helper.php on line 85
logo_petit_new.jpg
Pilothouse 555

NOVA! Pilothouse 555: On comença el millor de la pesca

Els presentem una de les ultimes novetats Quicksilver, la nova Pilothouse 555! una embarcació equiupada amb totes les opcions que tot pescador expert pugui necessitar. També, aquesta compacta embarcació t'ofereix el tipus de disseny i característiques intel·ligents que marcaran la diferència de la teva experiència a bord.

Seguretat
La disposició asimètrica de l'embarcació ofereix una facilitat de moviment i de pas fins a la proa que no sol ser usual. A més a més, compta amb una visió de 360º des de la zona de comandament i disposa d'autèntic vidre i neteja parabrises, això farà que tinguis una excel·lent visió inclòs en les pitjors condicions mediambientals. Compta també amb dues bombes de buidadge automàtiques per a mantenir netes i seques totes les condicions a bord.

Comoditat
Gràcies al seu disseny, hi ha un gran espai per a dinar i relaxar-se. En els seients interiors hi caben fins a tres persones i tens la opció d'incloure un banc i una taula de banyera per incrementar l'espai per seure. 

Pesca 
Amb la zona de banyera més gran del que és habitual, i una considerable plataforma de pesca a la proa, aquesta embarcació ofereix suficient espai per a realitzar còmodes maniobres de pesca. Podras estibar fins a sis canyes de pescar i a més, hi ha la possibilitat de afegir-hi dos més.

Edició Smart 
L'Edició Smart de la Pilothouse 555 inclou les opcions més demandades per els nostres clients. Compta amb varies opcions de pesca adicionals: sistema viver, manguera de baldeig d'aigua marina i dos portacanyes adicionals. També un confort extra a la cabina afegint una escotilla de sostre, un llit i cortines, així com tapisseria per el banc de la cabina i un difusor de lllum. Com totes les edicions Smart, obtindràs una mitjana d'estalvi d'un 15% de totes les opcions demanades per separat.

 

555ph

 

ESPECIFICACIONS PILOTHOUSE 555
Eslora total 5,31 m
Manga total 2,40 m
Alçada lloc de govern 2,19 m
Pes màxim del motor 181 kg
Longitud eix motor L
Potència Màxima 115 hp (85 kW)
Calat 0,40 m
Capacitat del dipòsit de combustible 90 l
Alçada de l'embarcació 2,58 m
Pes de l'embarcació sense motor 1170 Kg
Capacitat màxima de persones 5
Categoria CE C