Warning: Creating default object from empty value in /home/nauticam/public_html/modules/mod_random_image/helper.php on line 85
logo_petit_new.jpg
675 Sundeck

Activ 675 Sundeck: Persegueix el sol

Aquesta és una embarcació creada per gaudir realment a l'aigua. Des de la generosa coberta superior a la que et vas estenent per prendre el sol amb comoditat fins el sensacional aspecte de l'edició Sport amb el seu disseny de casc en color blanc i negre i línia d'accent de color blau elèctric que posa en relleu la seva forma àgil però elegant, una taula, dutxa de banyera i un equip de música són part del conjunt. Surt a divertir al mar.

Seguretat
Encara que l'enfocament s'ha dirigit a la diversió i la relaxació, s'ha prestat molta atenció a la teva tranquil.litat. La integritat estructural, els sòlids passamans situats acuradament voltant de totes les àrees de seients, i la facilitat de caminar per la coberta signifiquen que tota l'experiència s'ha creat pensant en la seguretat.

Comoditat
La coberta superior és la millor de la seva categoria, amb 2 metres de longitud. Seients profunds i coixins còmodes amb vinil d'alta qualitat i amb una sensació tàctil natural proporcionen una comoditat extra. Per sota de la coberta es troben dos llits on relaxar-se.

Versatilitat
La sensació espontània i esportiva del Activ 675 Sundeck està recolzada fermament per molts aspectes pràctics que faciliten la vida a bord.L'accés a l'embarcació és ràpid, simple i segur mitjançant el seient articulat del darrere de babord que gira cap endavant. Quan vols entrar a l'aigua, les dues plataformes bessones de bany situades en popa fan que la capbussada sigui igual de fàcil. I amb un pal d'esquí desmuntable inclòs de sèrie pots començar ràpid a gaudir a l'aigua.

Estiba
Un pou d'àncora ben situat, un ampli espai sec d'estiba sota coberta per a diversos materials, des de tovalloles i roba fins a elements que requereixen més espai com esquís i canyes de pescar, i un seient posterior que s'aixeca per proporcionar un lloc perfecte per a elements com armilles salvavides i equip de busseig. Tot planejat detingudament. Tot al seu lloc.

Edició Sport
Disseny del casc en color blanc i negre i línia d'accent en color blau elèctric
Taula de banyera
Equip de música
Dutxa de banyera

 

 

675_SD01_m

 

 

ESPECIFICACIONS ACTIV 675 SUNDECK
Eslora exterior 6,5 m
Eslora del Casc 6,26 m
Màniga exterior 2,55 m
Altura posat de govern 1,69 m
Pes màxim del motor 239 kg
Longitud eix motor XL
Potència Màxima 200 hp (147,10 kw)
Calat 0,43 m
Dipòsit d'Aigua 50 l
Capacitat del dipòsit de combustible 135 l
Tipus de dipòsit de combustible Integral
Altura de l'embarcació 2,07 m
Pes de l'embarcació 1200 kg
Nombre màxim de persones 8
Categoria CE C