605 Sundeck

Activ 605 Sundeck: Estil sota el sol

Aquesta és una embarcació creada per gaudir realment a l'aigua. La Activ 605 Sundeck fa honor al seu nom. Llança't al mar per a una diversió pura sota el sol amb capacitat màxima fins a para set persones. És l'equilibri perfecte entre un solarium de gran grandària amb una còmoda cabina, una àmplia banyera i un lloc de comandament a l'altura correcta. Amb accés directe des de la plataforma de bany a la banyera a través del respatller giratori del seient, el millor accés en embarcacions de la seva categoria. La sorprenent edició Sport ofereix un toc de color amb un disseny de casc en blanc i negre amb accentuada línia blava elèctric. Per a un major gaudi inclou de sèrie dutxa de banyera i equip de música amb dos altaveus.

Seguretat
Accés directe des de la plataforma de bany a la banyera a través del respatller giratori del seient. L'entrada i sortida a l'aigua és igualment senzilla gràcies a l'estratègica col·locació del passamans i l'escala. Un alt francobordo i una superfície antilliscant afegeixen major protecció per tots aquells que estan a bord.

Comoditat
Existeixen molt bones raons que justifiquen el guardó de la Activ 605 Sundeck rebut per tenir el millor solarium de la seva categoria, sense restar importància als còmodes seients i ampli espai que es converteixen amb gran facilitat en una dinette. Igualment, la conducció, tant dempeus com assegut, suposa un veritable plaure gràcies al còmode i pràctic lloc de comandament, a més dels seients basculants i giratoris.

Versatilitat
Tant si surts de passeig com si vols practicar esports aquàtics, flexibilitat és el nom que millor defineix a la Activ 605 Sundeck. És la que millor combinació té en grandària de solarium i comoditat en la cabina, i disposa d'espai suficient per acollir fins a un total de set persones a bord, així que convidar als amics significa diversió garantida.

Estiba
Disposa de gran espai per l'estiba de materials sota el seient de popa. Compte igualment amb un generós espai en la cabina i un altre para l'estiba de la taula dinette de banyera.

Edició Sport
Disseny del casc en blanc i negre amb accentuada línia blava elèctric, dutxa de banyera i equip de música amb dos altaveus.

 

 

 

675_SD01_m

 

 

ESPECIFICACIONS ACTIV 605 SUNDECK
Eslora exterior 6,12 m
Eslora del Casc 5,75 m
Màniga exterior 2,40 m
Altura posat de govern 1,69 m
Pes màxim del motor 239 kg
Longitud eix motor XL
Potència Màxima 150 hp (110,00 kw)
Calat 0,44 m
Dipòsit d'Aigua 45 l
Capacitat del dipòsit de combustible 100 l
Tipus de dipòsit de combustible Integral
Altura de l'embarcació 2,40 m
Pes de l'embarcació 1045 kg
Nombre màxim de persones 7
Categoria CE C