605 Open

Activ 605 OPEN: Plena de diversió

 

Aquells que busquen el plaure no dubtaran a decidir-se per la Activ 605 Open. Les oportunitats de passar-ho bé abunden i és l'elecció ideal per anar de pesca, practicar esports aquàtics o relaxar-se prenent el sol. També disposa d'algunes de les característiques guardonades en la Activ 675 Open, com per exemple el còmode solarium convertible i l'ús intel·ligent de l'espai. No és una sorpresa que la Activ 605 Open tingui la millor capacitat d'estiba en la seva categoria, el major nombre de persones permès i el millor accés a la banyera des de l'aigua.
La sorprenent edició Sport ofereix un toc de color amb un disseny de casc en blanc i negre amb accentuada línia blava elèctric. Per a un major gaudi inclou de sèrie dutxa de banyera i equip de música amb dos altaveus.

Seguretat
La Activ 605 Open té una capacitat màxima de fins a set persones i cuida extremadament bé d'elles amb detalls tals com la superfície antilliscant i un alt francobordo. L'accés des de dins i fora de l'aigua és senzill amb una plataforma de bany i l'estratègica col·locació del passamans i l'escala. Igualment hi ha un accés directe des de la plataforma de bany a la banyera a través del respatller giratori del seient.

Comoditat
Pren-t'ho amb tranquil·litat quan estiguis a bord de la teva embarcació. Els seus comodísimos seients i un ampli solarium ofereixen gran espai perquè els acompanyants puguin relaxar-se. El confort durant la navegació està garantit per mitjà d'un pràctic i atractiu lloc de comandament i uns seients per al pilot i copilot que es caracteritzen per la seva capacitat basculant i giratòria.

Versatilitat
És una embarcació totalment equipada per divertir-te sota el sol. Disposa d'un masteler d'esquí integrat i cañeros de pesca de sèrie perquè gaudis al màxim de les teves aficions favorites. Igualment, el relax està garantit ja que la banyera es converteix en agradable dientte o solarium.

Estiba
Hi ha una gran capacitat d'estiba per als accessoris desmuntables com per exemple la taula, els matalassets i el solarium. I l'espai sota el seient de popa és ideal per guardar qualsevol tipus d'equipament.

Edició Sport
Disseny del casc en blanc i negre amb accentuada línia blava elèctric, dutxa de banyera i equip de música amb dos altaveus.


 

605 Open

 

ESPECIFICACIONS ACTIV 605 OPEN
Eslora exterior 6,12 m
Eslora del Casc 5,75 m
Manga exterior 2,40 m
Alçada lloc de govern -
Pes màxim del motor 239 kg
Longitud eix motor XL
Potència Màxima 150 hp (110,00 kW)
Calat 0,43 m
Dipòsit d'Aigua -
Capacitat del dipòsit de combustible 110 l
Tipus de dipòsit de combustible Integral
Alçada de l'embarcació 2,05 m
Pes de l'embarcació 950 kg
Capacitat màxima de persones 7
Categoria CE C