505 Open

Activ 555 OPEN: Diversió i llibertat per navegar

La Activ 505 Open combina formes i funcionalitat en mesures iguals. Amb un estil esportiu, les seves característiques excepcionals i el seu gran valor la distingeixen de la resta. Continua rebent les millors puntuacions en la seva categoria gràcies al seu complet equipament, des de la plataforma de bany fins a la còmoda consola amb àmplia capacitat d'estiba en el seu interior. Treu el màxim partit dels cañeros per a pesca integrats, diverteix-te en l'aigua gràcies al masteler d'esquí opcional, o simplement converteix la banyera en un agradable solarium per relaxar-te al sol.
A més, eliminem les teves preocupacions a bord amb un francobordo alt que incrementa la seguretat dels nens. El pack opcional Comfort aporta major diversió a cada travessia amb una taula de banyera, solarium i matalassets.

Seguretat
La Activ 505 Open cuida bé de totes les persones que viatgen a bord. Entrar i sortir de l'aigua és molt fàcil amb l'estratègica posició del passamans i l'escala de bany, mentre que l'àmplia plataforma de bany et facilita un bon accés a la banyera de l'embarcació. Un alt francobordo i una superfície antilliscant proporcionen una major tranquil·litat, especialment amb nens a bord.

Comoditat
Hi ha un alt nivell de comoditat tant per al patró com per als acompanyants. El disseny pràctic del lloc de comandament converteix la conducció en un veritable plaure, tant assegut com dempeus. I amb el pack opcional Comfort, la vida a bord és encara més relaxada, amb còmodes seients i un solarium per aprofitar qualsevol raig de sol.

Versatilitat
La Activ 505 Open et permet fer el que tu vulguis. Tant si vols practicar la teva afició aquàtica favorita amb la senzilla instal·lació del masteler d'esquí opcional, o passar una estona de pesca amb els cañeros integrats, o simplement tombant-te en el solarium i gaudir del sol. Quan es tracta de flexibilitat, la zona de banyera es converteix amb la mateixa facilitat en una agradable dinette o en solarium.

Estiba
Existeixen amplis espais para estiba de materials en la proa, en popa i a l'interior de la consola central. També hi ha un espai propi para l'estiba de la taula de banyera.

 

555 Open02

 

 

ESPECIFICACIONS ACTIV 505 OPEN
Eslora exterior 5,07 m
Eslora del Casc 4,81 m
Manga exterior 2,12 m
Alçada lloc de govern 1,68 m
Pes màxim del motor 181 kg
Pes mínim del motor 100 kg
Longitud eix motor L
Potència Màxima 60 hp (44,1 kW)
Potència recomanada 60 hp (44,1 kW)
Calat 0,33 m
Capacitat del dipòsit de combustible 50 l
Tipus de dipòsit de combustible Integral
Alçada de l'embarcació 1,82 m
Pes de l'embarcació 720 kg
Capacitat màxima de persones 5
Categoria CE C