Warning: Creating default object from empty value in /home/nauticam/public_html/modules/mod_random_image/helper.php on line 85
logo_petit_new.jpg
Ocean Runner

Ocean Runner: IDEAL PER A TRANSPORTAR PASSATGERS FÀCILMENT

La gamma OCEAN RUNNER està formada per tres noves embarcacions semirrígidas de la marca QUICKSILVER. Les seves línies dinàmiques i esportives proporcionen una navegació de bon tros estil. Pots personalitzar la teva embarcació amb paquets d'accessoris específics segons les activitats aquàtiques que realitzis.

OCEAN RUNNER 290:Per a una navegació segura entre costes i ideal per a transportar passatgers fàcilment.La consola opcional Jockey "Junior" és perfecta per a aquells que busquen un look més esportiu.

OCEAN RUNNER 340:Embarcació amb major aptitud esportiva; opcionalment es pot equipar amb la consola "Junior" o "Sport". El cofre de proa evitarà que les teves pertinences es mullin. Ideal per a un iot amb pescantes o estiba posterior.

OCEAN RUNNER 410 disponible en tres versions:Oberta, per a motor fueraborda amb comandament popero. Versió més esportiva, amb consola jockey Sport doble Versió confort, amb consola central confort i seient de dues places confort.

 

ESPECIFICACIONS 290 340 410
Eslora exterior 2,90 m 3,40 m 4,10 m
Nº màx. persones
3+1 5 7
Pes màx. (kg)
45 Kg
60 Kg 85 Kg
Pes inclos rems (kg)
64 Kg
88 Kg 111 Kg
Potència màxima (HP)
10 20 30